Dvosoban stan, 51m2, Crveni Pevac

Crveni Pevac

Cena:
110.000 €
Cena po m2:

2.156,86 €


Podeli stan sa prijateljima
Kopiraj link

Detalji oglasa:
Cena:
Tip:
Šifra oglasa:
Tip objekta:
Stanje objekta:
Kvadratura:
Struktura:
Sprat:
Način grejanja:
Uknjiženost:
Oglas ažuriran:
Oglas proveren:
110.000 €
Prodaja stana
SN-299
Stan
Renovirano
51 m2
2.0
8
Centralno
Uknjiženo
05.09.2023 (05:25)
22.09.2023 (04:25)

Detalji oglasa:
U ponudi BOX nekretnina, stan dvosobne strukture, na 8. spratu stambene zgrade, sa liftom, na lokaciji poznatijom kao "Crveni pevac". Stan je u zgradi starije kvalitetne gradnje, sa fasadnom ciglom. U samoj blizini se nalaze manje i veće trgovine, lutkarsko pozorište, park Čair, dve osnovne škole i gimnazije, gradska bolnica... Sam centar grada, ali i novonastali centar zbivanja "Delta planet" su na nekoliko minuta laganog hoda od lokacije. Neposredno ispred zgrade se nalazi i autobusko stajalište. Ispred zgrade i oko nje ,je uređen parking prostor, koji nije u gradskoj zoni naplate.

Stan je po strukturi dvosoban, merene površine 51m2 + 3m2 na lođi, i sastoji se od ulaznog dela, kupatila, dnevne sobe sa lođom (zastakljen spoljni zid), kuhinje sa trpezarijom i jedne spavaće sobe. Kao što se na slikama da videti, stan je kompletno renoviran i ne zahteva dodatna ulaganja. Pored toga, vredi napomenuti da se predmetni stan prodaje sa svim ugradnim nameštajem, kuhinjom sa šankom, bibliotekom sa radnim stolom, američkim plakarom... Od tehnike, budući vlasnik može očekivati ugradnu rernu i ploču, aspirator, frižider, ugradnu sudomašinu, bojler i dva klima uređaja. Po podu je parket, grejanje u stanu je centralno i putem klima, dok je spoljna stolarija PVC.

Stan je u procesu uknjiženja u katastru nepokretnosti i biće upisan sa udelom svojine 1/1, u zgradi sa upotrebnom dozvolom. Samim tim, biće moguće prometovati ga putem stambenog kredita.

Agencija BOX nekretnine je upisana u Registru posrednika pod brojem: 1557.

Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st. 6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posred
Prijavi grešku u oglasu

Dodatno:
Parking, lift
Zakaži gledanje stana
Pitaj oglašivača
Selektuj šta te interesuje, oglašivač će ti odgovoriti u najkraćem roku:
Ostalo:
Kontaktiraj oglašivača
Box nekretnine - profilna slika
Klikni na *** za prikaz broja telefona
062320610

Broj u registru: 1557
Slični oglasi: